نرده شیشه ای
نرده های شیشه ای (حفاظ شیشه ای یا جانپناه شیشه ای ) به دلیل زیبایی ظاهری و انعکاس نور گزینه مناسبی برای استفاده در ساختمان هایی با معماری مدرن است. به دلیل شفایت شیشه های به کار رفته در این نوع نرده ها و هندیل های شیشه ای مناسب برای اجرا در نرده شیشه ای راه پله ها، نرده پله دوبلکس و فضاهایی است که نور محیط در آن ها اهمیت دارد. نرده شیشه ای (هندریل شیشه ای و یا هندریل شفاف و یا نرده های شیشه ای مدرن) یا جانپناه شیشه ای در صنعت ساخت و ساز و صنعت ساختمان و برای پروژه های مدرن ساختمانی برای سلیقه های مختلف معماری و معماران ساختمان کاربرد های ویژه و مختلفی دارد.
نرده های شیشه ای که به نام هندریل شیشه ای نیز از آن نام برده می شود در محل هایی مانند نرده راه پله ، نرده جلوی بالکن ، نرده جانپناه جلوی پنجره ها و جانپناه تراس ، دور استخرها ، المان های جذاب معماری مدرن و جاهای مختلف دیگر استفاده می گردد. در نرده های شیشه ای و یا هندریل شیشه ای یا جانپناه شیشه ای عمدتا از شیشه های خاص استفاده شده است. شیشه استفاده شده در این نرده های شیشه ای از نوع شیشه نشکن غیر ریزنده یا شیشه سکوریت لمینت می باشد.
شیشه های نرده میتواند شیشه لمینت سکورست دو لایه و یا شیشه سکوریت لمینت ۳ جداره و یا بالاتر باشد. ضخامت شیشه های استفاده شده در نرده های شیشه ای با توجه به مشخصات پروژه می تواند متفاوت باشد. ارتفاع استاندارد این نرده های شیشه ای هندریلی عمدتا از کف تا روی شیشه باید ۱۱۰ سانتی متر باشد تا تاییدیه نظام مهندسی و سایر ارگان های نظارتی را داشته باشد اگر در زیر نرده ها ارتفاعی دیوار کار شده باشد با توجه به ارتفاع دیوار ارتفاع شیشه روی آن مشخص می گردد به شرط اینکه سطح ارتفاع دیوار با شیشه بیش از ۳ سانتی متر نباشد . درصورتیکه لبه ای بیش از ۳ سانتی متر داشته باشیم پله محاسبه شده و از روی دیوار باید ۱۱۰ سانتی متر رعایت شود.
علت استفاده از شیشه سکوریت برای شیشه های نرده های هندریلی شیشه ای شفاف و یا حتی هندریل و نرده هایی با شیشه های غیر شفاف و یا شیشه های مات برای نرده شیشه ای، افزایش استقامت شیشه و جلوگیری از خرد شدن آن می باشد و علت لمینیت بودن آن این است که پس از خرد شدن از هم جدا نشده و روی کار بماند و اجازه سقوط را به شخص ندهد. شرکت پنجره دوجداره چهلستون تولید کننده انواع نرده های شیشه ای و هندریل های شفاف می باشد. شیشه های استفاده شده در نرده های شیشه ای علاوه بر شفافیت ظاهری استحکام مناسبی در برابر فشار و ضربه دارد که با این خصوصیات اجرای آن از امنیت بالایی برخوردار است. همچنین مقاله تقاوت انواع شیشه ساختمانی و مشخصات شیشه های دوجداره لمینت و سکوریت را میتوانید در این لینک مشاهده فرمایید. اشکال نرده های شیشه ای یا هند ریل های شیشه ای میتواند ساده ، خم دار ، منحنی ، کرو و زاویه دار با مدل های مختلف برش و زاویه باشد.
در صورتیکه شیشه های استفاده شده در نرده شیشه ای یا هندریل های شیشه ای فقط شیشه سکوریت باشد و لمینیت نشود پس از شکسته شدن خرد شده و ریزش میکند در صورتی که از مشخصات مهم و نکات مشخصه و مثبت جانپناه های شیشه ای حفاظت در برابر خطرات ریزش شیشه های می باشد و نرده های شیشه ای غیر استاندارد نمی تواند در مقابل حوادث از استفاده کنندگان حفاظت کنند. پس نتیجه اینکه برای تولید نرده های شیشه ای و یا همان هندریل شیشه ای حتما باید از نوع شیشه های غیر ریزنده استفاده شود پس شیشه های غیر ریزنده یا لمینیت همان شیشه دولایه است که توسط طلقی چسب دار بین دو شیشه به هم چسبانده می شود. شیشه نرده ی شیشه ای یا هندریل شفاف، پس از مشخص شدن نوع رنگ شیشه، تعیین ضخامت آن شیشه هندریل نیز بسیار مهم است برای نرده های هندریل شیشه ای عمدتا از شیشه های استاندارد ۱۲ میل لمینیت تا ۲۰ میل لمینیت استفاده می گردد. این شیشه ها قبل از لمینت شدن ، سکوریت هم شده اند.
نرده شیشه ای جلوبالکن
امکانی برای ایجاد فضایی مدرن برای نمای ساختمان است که امنیت و زیبایی نما ی ساختمان های مدرن را تامین میکند که در نوع نصب و نما، متفاوت هستند برخی از انواع نردهها عبارتند از؛
نرده یا هندریل شیشهای با پایه اسپیگوت: که پایههایی آلومینیومی و استیل روی زمین نصب میشود و نردههای شیشه ای یا نرده های شفاف روی آن نصب میشود.
نرده شیشهای فیکسپونیت: در این نوع نرده شیشه ای اتصال از کنار یا لبه دیوار اتفاق میافتد و اتصالات دکمهای شکل در سوراخهای تعبیه شده، نصب میشوند.
نرده اکسپوز روکار و یا نرده اکسپوز دفنی: نرده شیشهای روکار با اتصال پروفیل شیاردار آلومینیومی و هندریل آلومینیوم روی شیشه، نصب میشود.
در نردههای دفنی باید مراحل نصب پایه آلومینیومی قبل از اجرای عملیات کفسازی و سنگکاری، نصب شوند.
شرکت پنجره دوجداره چهلستون آماده ارائه انواع خدمات فنی و مهندسی قبل و در زمان اجرای پروژه های شما می باشد.
یکی از راهکارهای ایجاد امنیت و زیبایی پنجره در ساختمان استفاده از نرده شیشه ای جلو پنجره است که امکانات متنوعی برای ساختمان دارد؛
امکان عبور حداکثری نور را فراهم میکند.
نمایی زیبا برای ساختمان ایجاد میکند.
با استفاده از شیشه لمینیت و سکوریت، نقش جانپناه را برای پنجرهها خواهد داشت.
نصبی سریع با استفاده از چسب و گیره دارد.
حفاظ شیشه ای بالکن و تراس و یا حتی حفاظ شیشه ای بام یا روف گاردن باید حداقل تا ارتفاع ۱۱۰ سانتیمتر را پوشش دهد. جهت حفظ ایمنی در اجرای این مدل نرده شیشه حتما باید از شیشه های سکوریت و لمینت شده استفاده شود. ضخامت شیشه های به کار رفته در نرده بالکن با توجه به سیستمی که شیشه به وسیله آن مهار می شود بین ۱۲ تا ۲۰ میلیمتر می باشد. ای ضخامت در پروژه های خاص میتواند بیشتر هم باشد. رایج ترین مدل حفاظ شیشه ای بالکن که نرده شیشه ای مدل با پایه و یراق شیشه خور است که در این مدل از المان های عمودی آلومینیومی در مقاطع گرد و چهار گوش به عنوان ستون و پایه مهار کننده جام های شیشه ای استفاده می شود که این ستون ها به وسیله یراق مخصوص آلومینیومی که با نام یراق شیشه خور یا بست شیشه گیر معروف است وظیفه نگهداری و مهار وزن جام های شیشه ی استفاده شده در نرده های شیشه ای با هندریل های شیشه ای را دارند.
مدل دیگری که در حفاظ شیشه ای بالکن ها استفاده می شود به نام نرده شیشه ای فیکس پوینت (Fixed Point) شناخته می شود. این مدل به وسیله سوراخ هایی که در قسمت پایینی شیشه ها تعبیه شده توسط یراق استیل ضد زنگ اسپایدری به نام فیکس چر به کناره بالکن یا تراس متصل می شود. در این مدل هیچ گونه پایه عمودی دیده نمی شود و تنها خود جام های شیشه وظیفه گاردهای امنیتی را برعهده دارند . این مدل در واقع به صورت چهار یا شش عدد یراق دکمه ای شکل که شیشه را به سازه نما متصل می کنند دیده می شود.شیشه به کار رفته حتما باید سکوریت و لمینت باشد.
منظور از ضخامت 12 میلیمتری در شیشه های نرده ای، استفاده ازدولایه شیشه ۶ میل بعلاوه یک لایه طلق بین دو شیشه می باشد. البته ضخامت شیشه ها به دلیل وجود طلق لمینیت شیشه از ۱۲ میلیمتر بیشتر میشود ولی به عنوان شیشه ی ۱۲ میل لمینیت شده شناخته میشود. بنابراین شیشهی ۲۰ میلیمتری لیمیت شده برای نرده های شیشه ای نیز از ۲ عدد شیشه ی ۱۰ میلیمتری با یک لایه طلق به یکدیگر چسبانده میشود. عمدتا ضخامت شیشه ها در نردههای شیشه ای با پایه های مختلف و ابعاد شیشه مشخص میشود.
کارشناسان شرکت پنجره دوجداره چهلستون ابتدا با در نظر گرفتن شرایط پروژه جهت شروع کار اجرای نرده های شیشه ای و یا هندریل شیشه ای با در نظر گرفتن موقعیت و جایگاه نصب و اجرا و تعیین نوع پایه برای شیشه های نرده ، گزارش کاملی از انواع سیستم های نرده شیشه ای و عنوان نمودن نقاط قوت و نقاط ضعف نرده های شیشه ای تهیه و به مشتریان عزیز نرده های شیشه ارائه می نمایند. همچنین در گزارش تکمیلی ارائه شده توسط کارشناسان شرکت پنجره دوجداره چهلستون مشخص می شود نسبت به ابعاد ، پهنا و ارتفاع شیشه های نرده ی شیشه ای ، کدام سیستم پایه برای هندریل های شیشه ای مناسب بوده و یا بست های نرده یا جانپناه شیشه ای که دارای انواع و اقسام مختلف و تفاوت هایی از لحاظ فنی و اجرایی می باشند، عنوان خواهد شد. سپس به انتخاب خریدار می توان از پایه های هندریل و یا نرده های شیشه ای به شرح زیر استفاده کرد .
انواع پایه های شیشه در سیستم های نرده شیشه ای و یا هندریل های شیشه ای به دو گروه کلی تقسیم می شوند که عبارتند از پایه های آلومینیوم بصورت اکسپوز و یا کامپونت.
این نوع پایه های آلومینیومی برای سیستم های هندریل شیشه ای با عرض ۱۵ و۳۰ سانتی متر بوده و بسیار مستحکم بر روی زمین بصورت روکار و یا دفنی نصب می شوند. در پایه های نرده هندریل شیشه ای اکسپوز یا کامپونت که به پایه های سرتا سری آلومینیومی نیز معروف بوده این پایه های ۱۵سانتی متری با فاصله های حدودی ۳۰ سانتیمتری در یک خط نصب شده و پس از نصب پایه های نرده شیشه ای بر روی محل با پیچ و رول بولت های مخصوص و حتی در جاهای خاصی با تزریق چسب بتون یا چسب سنگ بین محل و پایه شیشه های لمینت سکوریت که عمدتاً ۱۶ میلی متر بوده داخل این پایه ها با تسمه و گوه ها و بست های خاص خود قرار گرفته و در محل خود محکم می گردد و روی پایه ها از کاور های سرتاسری در دو طرف پایه جهت زیبایی و کاور کردن پایه ها نصب در محل استفاده میشود. این نوع نرده های شیشه ای و یا هندریل شیشه ای (کامپونت یا اکسپوز) به دلیل استحکام بسیار زیاد بیشترین استفاده را در دیوار جانپناه پشت بام ها ،اماکن عمومی مثل پاساژها و جلوی بالکن های بزرگ را دارد .
در تمامی نرده های شیشه ای و نرده های هندریل شیشه ای محکم بودن پایه بر روی محل بسیار مهم می باشد. اگر به هر دلیلی پایه ها روی محل خوب و محکم نصب نشود پس از اجرای نرده شیشه و نرده محکم نبوده و لرزش دارد به این خاطر بدلیل اینکه محل زیر کار به خوبی بتن ریزی نمی شود و امکان پوک بودن محل وجود دارد، بنابراین قبل از تمام شدن سطح عمدتاً از یک آهن ناودانی ۱۰ بصورت برعکس داخل زمین کار گذاشته شده که پایه های هندریل های شیشه ای و یا نرده های شفاف، روی ناودانی آهنی با پیچ های مخصوص قلاویز شده و نصب می گردد. البته باید متذکر شد نصب محکم ناودانی در محل بسیار مهم بوده در صورتیکه جهت نصب ناودانی الزامات فنی رعایت نشود پس از نصب نرده شیشه ای، شیشه های نصب شده همچنان لرزش دارد.
این توضیحات در باره ی نرده شیشه ای و هندریل های مدرن شیشه ای با پایه اکسپوز یا کامپونت توضیحی مختصر می باشد که در پایه نرده های شیشه استفاده می شود ولی در بالای نرده های هندریل شیشه ای می توان شیشه ها را بدون نصب هر یراق خاصی بصورت ساده رها کرد و یا از بست های بین شیشه و یا ناودانی روی شیشه استفاده کرده که نصب بست بین دو شیشه و ناودانی روی شیشه باعث بالابردن استحکام نرده جانپناه شیشه ای و جلوگیری از لرزش شیشه می گردد. شرکت درب و پنجره دوجداره چهلستون این تضمین را به شما مشتریان عزیز می دهد که کیفیت اجرا شده توسط این مجموعه بسیار بالا بوده و با ارائه مدل های متنوع و بروز قیمتی رقباتی را به شما عرضه کند.
توضیح دیگر درباره نرده های شیشه ای کامپونت یا اکسپوز این است که تمامی شیشه های هندریل شیشه ای یا جانپناه شیشه ای نسبت به طول اجرا پهناهای دو عدد شیشه مشخص می شود به طور مثال اگر جلوی بالکن به طول ۴متر باشد عمدتاً از ۳ یا ۴ عدد شیشه کنار هم اجرا می شود. توضیح دیگر این است که نرده های هندریل شیشه ای سیستم کامپونت یا اکسپوز عمدتاً در راه پله ها استفاده نمی شود مگر اینکه در کنار راه پله که شیشه نصب می شود دیواره ای شیب دار اجرا شده باشد تا بتوان پایه های کامپونت اکسپوز را روی آن نصب کرد در غیر این صورت امکان نصب نرده هندریل شیشه بر روی راه پله نمی باشد.
نوع دوم پایه های نرده هندریل شیشه ای پایه هایی بنام اسپیگوت (glass spigot clamps) می باشد. این پایه های نرده شیشه ای با انواع آهنی ، آلومینیومی و استیل در رنگ بندی های مختلف موجود می باشد . استفاده از پایه های استیل برای نرده های شیشه ای به صورت رنگی یا همان استیل متداول می باشد. این پایه ها بصورت تک تک بدون هر گونه کاوری جداگانه با ۴عدد پیچ یا رول بلت بر روی زمین با فاصله های استاندارد نسبت به طول شیشه ها نصب می گردد این پایه ها از ارتفاع ۲۰ سانتی متر ارتفاع ۵۰ سانتی متری موجود بوده ولی عمده مصرف در نرده های شیشه ای پایه اسپیگوت با ارتفاع ۲۰ سانتی متر می باشد. پایه های اسپیگوت را همانند پایه های اکسپوز یا کامپونت در مکان های مختلف می توان نصب کرد البته با استحکام کمتر و توضیح دیگر در تفاوت نرده های شیشه ای کامپونت اکسپوز و اسپیگوت اینکه نرده های هندریل کامپونت از کف کاربرده و پایه و شیشه از کف کار هیچ فاصله ای ندارد ولی در نرده های هندریل اسپیگوت شیشه ها از کف کار ۱۰ سانتی متر بالاتر نصب می شود.
در مقایسه این دو نرده باهم اینکه پایه های اسپیگوت را به راحتی می توان روی راه پله نیز نصب کرد ولی همانطور که در بالا گفته شده نرده های شیشه ای کامپونت اکسپوز در شرایطی بسیار خاص امکان نصب روی راه پله را دارد البته نصب پایه های اسپیگوت بر روی نرده با توجه به کف راه پله بسیار خاص می باشد و باید از قبل سازه کف پله با بتون یا آهن خاص مشخص شود.
نرده های شیشه ای به عنوان یکی از المان های معماری مدرن مورد توجه معماران و طراحان نما های ساختمانی قرار گرفته است. نرده شیشه ای با عناوینی مانند حفاظ شیشه ای ، جانپناه شیشه ای ، نرده پله شفاف ، نرده تراس ، نرده بام ، نرده روف گاردن ، نرده شیشه ای بالکن در مدل ها ، برش ها و رنگ های مختلف مات و شفاف تولید می شود. انواع پایه های اسپیگوت Spigot ، فیکس پوینت Fixed Point ، پایه کامپونت و یا پایه های اکسپوز و پایه های استیل و آلومینیومی دفنی و یا روکار در این میان شناخته شده هستند.
این نرده های شیشه ای همچنین در مدل برش مانند برش صاف ، برش شیبدار و کرو و یا برش منحنی و یا خمیده قابل تولید هستند.
شرکت پنجره دوجداره تولید کننده انواع نرده های شیشه ای با شیشه های سکوریت و شیشه های لمینت در خدمت شماست.
کلمات کلیدی
نرده آلومینیومی – نرده شیشه ای – قیمت نرده شیشه ای و آلومینیومی – اطلاعات در مورد پنجره دوجداره – اطلاعات در مورد شیشه دوجداره – بهترین برند پنجره یو پی وی سی – بهترین پروفیل پنجره – بهترین مارک پنجره – پنجره آلومینیومی نرمال پنجره عایق – پنجره آلومینیومی ترمال بر یک صداگیر – پنجره آلومینیومی قیمت عایق صدا – نمای پنجره بزرگ پنجره استاندارد – پنجره با شیشه دوجداره – پنجره با یراق ترک – نمایندگی پنجره دوجداره – استاندارد پنجره دوجداره – بهترین پنجره دوجداره ایرانی – بهترین پنجره عایق صدا – پنجره با شیشه لمینت – قیمت پنجره آلومینیومی عایق صدا – پنجره دوجداره – قیمت پنجره دوجداره – قیمت پنجره دوجداره ویستابست – رگلاژ پنجره – upvc پنجره – تعمیر پنجره آلومینیومی – پروفیل– قیمت پنجره upvc -پنجره دوجداره – قیمت توری پنجره – قیمت شیشه ضد سرقت – توری پنجره دوجداره– پنجره دوجداره کشویی– قیمت تعویض پنجره– بهترین پنجره دوجداره