مراحل تولید پنجره های دوجداره UPVC
ابتدا به امر مهمترین مسئله جهت تولید پنجره upvc تعیین محل انبار و دپوی مواد اولیه در محلی مطمئن می باشد . پس از تخلیه پروفیل از ماشین ها توسط دست و یا جرثقیل می بایست دقت شود هیچگونه خط و خش و ضربه ای به پروفیل های پنجره های دوجداره وارد نشود و در این هنگام مسئول کنترل کیفیت اقدامات لازم جهت ورود پروفیل را به انبار می نماید. موارد و چک لیست که کنترل کیفیت کارخانه درب و پنجره دوجداره آن را چک می نماید عبارتند از :
- بسته بندی فابریک کارخانه پروفیل ها باز نباشد.
- پروفیل از لحاظ تولید و استاندارد قالبی مورد تائید و هماهنگ با مقطع نمونه باشد.
- پروفیل های upvcاز نظر کیفیت سطح و رنگ تائید شود.
پس از تایید و کنترل کیفی پروفیل ، چیدمان آنها در محل کارخانه مطرح است. در بحث چیدمان پروفیل و خرک سازی های استاندارد، باید مواردی رعایت شود. اولین مورد فاصله خرک ها و یا زیر سری های پروفیل ها بوده که می بایست هر ۷۰ سانتیمتر به ۷۰ سانتیمتر رعایت شود. در صورتیکه فاصله بین خرک ها بیشتر از ۷۰ سانتیمتر باشد کج شدن پروفیل ها قطعی است و در زمانی که پروفیل کج شود پنجره ساخته شده کاملا ایراد داشته و وکیوم نمی شود.
- در معرض نور مستقیم آفتاب نباشد (این مسئله در زمانبندی بلند باعث عدم جداسازی برچسب روی پروفیل می شود).
- در معرض سرمای شدید قرار نگیرد ( زمانیکه پروفیل بیش از حد استاندارد سرد شود در زمان برش پروفیل لب پر و دچار شکستگی می شود).
- درصورت داشتن اطاق رنگ پروفیل ها می بایست از اطاق رنگ حداکثر ۱۰ متر فاصله داشته باشد که گرد رنگ روی پروفیل اثر نگذارد.
- دستگاه برش پروفیل upvc می بایستی حتما در کنار دپو پروفیل ها باشد تا کمترین فاصله جهت حمل و نقل پروفیل ۶ متری انجام شود، در زمان برش پروفیل یکی از عوامل مهم استفاده از دستگاه های برش دقیق می باشد ، در صورتیکه دستگاه برش پروفیل دقت لازم در برش پروفیل upvc را نداشته باشد عدم ایجاد اندازه و زاویه برش استاندارد باعث می شود کلاف ها با ابعاد مختلف درهر سمت گونیا نشده که این مسئله باعث مشکل در مونتاژ نصب پنجره و حتی نصب شیشه دوجداره می شود.
- پس از برش پروفیل upvc قراردادن عمودی پروفیل های یو پی وی سی روی پایه های چرخ دار جهت حمل به واحد جاقفلی و آبچکان و نصب گالوانیزه ضروری بوده تا در حین حمل و جابجایی کمترین آسیب به پروفیل ها وارد نشود، پس از برش پروفیل upvc پروفیل ها وارد واحد یراق ، جاقفلی و آبچکان می شود که دراین قسمت پروفیل ها با دستگاه های بسیار دقیق سوراخکاری می شود. یکی از این سوراخکاری ها جای راه آب و یا آبچکان است که در صورتیکه به هر دلیلی آب وارد پروفیل شود بتواند از این سوراخ ها به بیرون از پنجره هدایت شود و گردش هوایی نیز توسط این سوراخ ها انجام میگیرد.
- هنگام نصب گالوانیزه داخل پروفیل موارد ذیل طبق استاندارد ساخت درب و پنجره های upvc لازم الاجراست: دارا بودن ضخامت لازم و استاندارد (۱.۵ سانتیمتر) ، مهم تر از ضخامت میلیمتری گالوانیزه (۱.۵ یا ۱.۲۵ شیاردار) کیپ بودن گالوانیزه درون پروفیل upvc می باشد پس از قرار دادن گالوانیزه با استاندارد های لازم ضخامت و ابعاد و یکسره بودن آن در پروفیل upvc مهمترین مسئله می باشد.
- تعداد و فاصله پیچ های اتصال پروفیل گالوانیزه به upvc : رعایت فاصله ۴۰ سانتی متری بین پیچ ها جهت بالا بردن استقامت پروفیل در و پنجره ضروری است و استفاده از پیچ های استاندارد بسیار مهم بوده که شکستگی در پیچ باعث کاهش استقامت پنجره می شود.
- جوش: پس از برش پروفیل و ایجاد جاقفلی و آبچکان ،نصب گالوانیزه انجام می گردد و پس از آن نوبت به جوش پروفیل ها به یکدیگر است، باتوجه به اینکه مهمترین قسمت جوش پروفیل می باشد رعایت قوانین و استاندارد های جوش بسیار مهم می باشد که به گوشه ای از این استاندارد ها می پردازیم:
ماشین آلات تولید پنجره های دوجداره UPVC
بدون تردید یکی از مهمترین دلایل جهت ساخت و تولید محصولات دوجداره با کیفیت پس از جنس پروفیل، ماشین آلات تولید درب و پنجره دوجداره می باشد. دقت برش، جوش و سوراخ نمودن پروفیل ها با دقت میلیمتر می باشد. بنابراین استفاده از دستگاه ها با دقت بالا موجب تولید محصولات بدون نقص شده و رضایت مندی مشتری از محصولات و خدمات به حداکثر میزان خود خواهد رسید.
ماشین آلات ساخت پنجره دوجداره به شرح زیر می باشد:
ماشین آلات برش انواع پروفیل UPVC
اولین مرحله از تولید در و پنجره UPVC برش دقیق پروفیل میباشد. برای برش پروفیل میتوان از ماشین برش تک سر و یا دوسر استفاده نمود . همچنین میتوان برش و سایر پردازش های که بر روی پروفیل باید انجام گیرد از قبیل در آوردن جای قفل و دستگیره و راه تخلیه آب را با استفاده از تجهیزات خاص خود انجام داد.
ماشین آلات کار بر روی پروفیل UPVC
مرحله بعد در تولید در و پنجره U-PVC ایجاد جای قفل و دستگیره و در آوردن جای اسپانیولت و همچنین ایجاد راه تخلیه آب و سپس جازدن گالوانیزه و بستن پیچ های گالوانیزه می باشد. جهت ارتقاء سطح کیفیت محصولات کارخانه مراحل فوق توسط ماشین آلات خاص خود صورت می پذیرد.
ماشین آلات جوش پروفیل UPVC
مرحله بعدی در ساخت پنجره دوجداره ، استفاده از دستگاه های جوش انواع پروفیل می باشد. حساسیت این بخش و به موازات آن استفاده از دستگاه های دقیق و با کیفیت برای کسی پوشیده نمی باشد. تولید کنندگان پنجره های دوجداره با توجه به شرایط مکانی و اقتصادی خود می توانند از انواع دستگاه تک سر (با قابلیت جوش یک گوشه) ، دستگاه دو سر (با قابلیت جوش دو گوشه) و یا دستگاه چهار سر (با قابلیت جوش چهار گوشه) استفاده نمایند.
تنظیم دقیق حرارت جهت ذوب پروفیل ،تنظیم فشار چک ها بر روی پروفیل در زمان اتصال به یکدیگر، تنظیم زمان ذوب و زمان سرد شدن جوش پس از اتصال به یکدیگر جز عملیات یک دستگاه جوش پیشرفته و اپراتور آن می باشد. در صورتیکه جوش بدون کیفیت ایجاد شود شکستگی پنجره از قسمت جوش ایجاد می شود و باعث منهدم شدن پنجره می گردد.
ماشین آلات تمیز کن گوشه (ماشین پلیسه)
در مرحله بعد از جوش گوشه های بجا مانده از مرحله جوش تمیز می شوند . تیزی تیغه ها و کیفیت دستگاه می توانند به کار نهایی جلوه ای خاص ارزانی بخشد. عمق برش باید در حدی باشد که سطح کار تمیز شود و همزمان باعث سستی جوش نشود. در زمان جوش ،پروفیل ذوب شده و در هنگام اتصال به یکدیگر ضایعاتی ایجاد می شود که دستگاه های پلیسه گیری و تمیزکاری دقیق مهمترین نقش را در عایق بودن و زیبایی پنجره ایفا می کند، پلیسه گیری به غیر از تمیز کردن قسمت پلیسه دار قسمت هایی که لاستیک روی آن قرار میگیرد را نیز پاکسازی می نماید. اگر قسمت هایی که لاستیک نصب می شود پلیسه داشته باشد باعث می گردد لاستیک کامل در جای خود قرار نگرفته و این امر باعث عدم آبندی و عدم کیپ شدن یا عایق بودن پنجره های نهایی می شود. در قسمت لاستیک کشی نقش اپراتور بسیار مهم است به دلیل اینکه یکی از مرحله هایی که فقط توسط دست انجام می گیرد نصب لاستیک درزبندی است. در زمان لاستیک کشی اگر اپراتور توجه نکرده و لاستیک درز گیر را بیش از حد استاندارد بکشد این لاستیک به مرور زمان خود را به حالت اول برگردانده و از محل خود خارج شده و پنجره از عایق بودن خارج می گردد.
ماشین آلات پروفیل وسط (ماشین تی زن)
ماشین تی زن جهت فرز کردن دو سر پروفیل میانی (مولیون) جهت جانمایی در کلاف در یا پنجره دوجداره مورد استفاده قرار می گیرد.
کلمات کلیدی
تولید پنجره دوجداره – مراحل نصب پنجره دوجداره – مراحل نصب پنجره آلومینیومی – تعویض پنجره قدیمی – پروفیل ویستابست – نمایندگی پروفیل ویستا بست – پروفیل رها آلمان – نمایندگی پروفیل رها – پروفیل وکا پنجره – نمایندگی پروفیل پنجره وکا–پنجره آلومینیومی پنجره دوجداره – پنجره الومینیومی قیمت عایق صدا – پنجره آلومینیومی دوجداره عایق صوتی – نمای پنجره بزرگ پنجره استاندارد – پنجره با شیشه دوجداره – پنجره با شیشه لمینت – پنجره با نهایت صداگیری – پنجره با یراق استاندارد – پنجره با یراق ترک – بهترین پنجره دوجداره upvc – اطلاعات پنجره دوجداره – اطلاعات پنجره upvc – بهترین برند پنجره یو پی وی سی – بهترین پروفیل پنجره – بهترین مارک پنجره -مزایای استفاده از پنجره آلومینیومی – ویژگی پنجره دوجداره آلومینیومی – مقایسه پنجره دوجداره آلومینیومی با upvc–پنجره با نهایت صداگیری – نمایندگی پنجره دوجداره – بهترین پنجره عایق صدا – بهترین پنجره برای ساختمان – بهترین برند پنجره آلومینیوم پنجره چند جداره – پنجره آلومینومی ریلی پنجره سه جداره–پنجره دوجداره – قیمت پنجره دوجداره – قیمت پنجره دوجداره ویستابست – رگلاژ پنجره – upvc پنجره – تعمیر پنجره آلومینیومی – پروفیل– قیمت پنجره upvc -پنجره دوجداره – قیمت توری پنجره – قیمت شیشه ضد سرقت – توری پنجره دوجداره– پنجره دوجداره کشویی– قیمت تعویض پنجره– بهترین پنجره دوجداره