چگونه پنجره ها را عایق صدا کنیم
13
Jul

عایق صوتی پنجره

به دنبال عایق صوتی پنجره هستید؟ این مطلب به نقل قول از یک شهروندان تهیه شده که سرو صدای زیادی از بیرون به منزلش نفوذ می کرده است.

اگر به دلیل سر و صداهای ناشی از بیرون از فضای خانه، برای تمرکز بر امور روزانه خود با مشکل مواجه هستید، ممکن است زمان آن رسیده باشد که از مزایا و فواید پروژه عایق بندی پنجره آلومینیومی بهره مند شوید. شخصا به دلیل داشتن تجربه ای مشابه، تصمیم گرفتم که برای رفع این مشکل، در جهت عایق صوتی پنجره خانه خود اقدام نمایم. من توانستم با استفاده از شیوه ای کم هزینه و مقرون بصرفه، به هدف خود دست یابم.

بنابراین تصمیم گرفتم، مجموعه ای از ترفند ها و تجربیات خود را در این راستا با شما در میان گذاشته، تا به نحوی به شما برای عایق صوتی پنجره موفق و کارامد منازل خود با کمترین هزینه، صرفا توسط خودتان کمک نمایم.

تا همین اواخر در محله ای خوب و ساکت زندگی می کردم و هرگز سر و صدای حاصل از شلوغی و همهمه بیرون و نحوه مقابله با آن را تجربه نکرده بودم. خوب، متاسفانه، باید اذعان کنم که در حال حاضر، بر خلاف گذشته، به دلیل نقل مکان به نقطه ای شلوغ و پر همهمه از شهر، به دلیل وجود تعدادی رستوران، درست در پایین پنجره اتاق من، در حال تجربه چنین شرایط اسفناکی هستم، شرایطی که برای من به جهات مختلف، از جمله نداشتن استراحت و خواب راحت، زمینه ساز بروز مشکلات زیادی شده بود!

علاوه بر این، من بصورت دور کار و از خانه کار می کنم، بنابراین یافتن راهی برای جلوگیری از سر و صدا و همهمه وارده به فضای داخل منزل، برای من امری ضروری محسوب می شد.  خوشبختانه، در نهایت راهی مناسب و کارامد برای رفع این معضل یافتم!

براین اساس، 12 روش مناسب برای عایق بندی صوتی پنجره ها و جلوگیری از ورود سر و صداهای بیرونی ارائه خواهم کرد. یقینا، از میان مجموعه روش های ارائه شده، روشی کارامد و متناسب با شرایط خود را خواهید یافت. بنابراین، در ادامه مطلب با من همراه بوده و در صورت لزوم، نکات مربوطه را یادداشت نمائید.

چرا باید برای عایق صوتی پنجره اقدام نمود؟

پنجره ها، چشم خانه محسوب می شوند. البته از نظر من، پنجره ها گوش خانه نیز محسوب میشوند، چراکه علاوه بر چشم انداز بصری، رسانایی برای انتقال اصوات و همهمه ناشی از فضای بیرونی نیز هستند.

پنجره ها، ضعیف ترین نقطه از دیوار در مقایسه با نقاط پیرامونی بوده، و از این رو انتقال اصوات از بیرون به داخل خانه، دور از انتظار نخواهد بود. باور کنید که سرم حتی از تصور آن همه صدا و همهمه آزار دهنده که تا پیش ازعایق بندی تجربه کرده بودم، درد می گیرد. همانگونه که پیش از این نیز اشاره شد، من به تازگی از خیابانی ساکت و آرام، به خیابانی پر همهمه نقل مکان کرده بودم.

مردم با صدایی بلند گفتگو کرده و حتی فریاد میزدند. سگ های ولگرد دمادم پارس  می کردند و حتی رانندگانی بد خلق و عصبی به شکلی ممتد برای عبور از ترافیک بوق میزدند! افتضاح به نظر می رسد، درست است؟ خب، همه این مولفه ها سبب بروز سردرد های مکرر و مزمن در من می شد.

برای رهایی از یک مشکل، ابتدا باید به منبع بروز مشکل دست یافت. مثلا هنگامی که از سر و صدای وارده به فضای خانه صحبت می کنیم، می دانیم که منبع بروز این عامل، خیابان خواهد بود. پنجره ها، ضعیف ترین بخش در فضای خانه محسوب میشوند. بنابراین، برای جلوگیری و از بین بردن این مشکل، پنجره ها بهترین نقطه برای عایق بندی محسوب میشوند.

روش های متعددی برای انجام این کار وجود دارد، که بر اساس نوع سر و صدایی که با آن سر و کار دارید و نوع پنجره ها، از کارامد ترین شیوه استفاده خواهد شد. برای آگاهی از بهترین شیوه ها، مبتنی بر شرایط موجود، در ادامه با من همراه باشید.

12 شیوه مقرون به صرفه برای عایق صوتی پنجره

1. با تغییر دکوراسیون منزل شروع کنید

عایق صوتی پنجره
عایق صوتی پنجره

همه ما می دانیم که صدا, پس از ایجاد از منبع، از طریق هوا  در جهات مختلف در حرکت بوده، تا به یک سطح برسد، که در چنین حالتی یا از آن عبورمی کند، و یا در صورت رسانا نبودن سطح مربوطه، دفع شده و امکان عبور نخواهد داشت. در حقیقت، متاثر از هر یک تماس با یک سطح، مقداری از انرژی خود را از دست داده تا اینکه نهایتا از بین می رود.

یکی از راه های موجود، اضافه کردن موانع بیشتر در مسیر صدا، تغییر و طراحی مجدد لوازم منزل و یا افزودن لوازمی جدید به مجموعه لوازم موجود می باشد. می توان از سطوحی نرم و ناهموار، برای جذب امواج صوتی و ممانعت از انتشار و اکوی صدا در اطراف استفاده نمود.

از طرف دیگر، استفاده از لوازمی با سطوح صاف و محکم، از ورود یا خروج صدا ممانعت کرده، و امواج صوتی را به منبع تولید صدا بازتاب خواهد داد. بسته به میزان تمایل خود در رابطه با میزان روشنایی اتاق، دو راه کار خواهید داشت. میتوانید پنچره اتاق را با قرار دادن لوازمی نظیر کمد، قفسه کتاب و لوازمی مشابه در مقابل آن مسدود نمایید، که چنین حالتی قطعا سبب انسداد کامل جریان نور به داخل فضای اتاق خواهد شد.

در صورت عدم تمایل به از دست دادن نوراتاق، میتوان با قرار دادن مبلمان در حوالی پنجره، تا حدودی از ورود امواج به فضای اتاق ممانعت کرد. البته در این حالت نباید انتظار معجزه داشت، چراکه تنها از بخشی از امواج عبوری از جدار پنجره جلوگیری خواهد شد.

بیائید به برخی مزایا و معایب تغییر دکوراسیون اتاق، به منظور جلوگیری از ورود امواج صوتی از بیرون، اشاره کنیم.

  • رایگان و مقرون به صرفه است.
  • تا حدود زیادی از ورود امواج صوتی ممانعت، و سر و صدای حاصله را کاهش خواهد داد.
  • در صورت انسداد کامل پنجره ها با لوازم مذکور، از انتشار نور در فضای خانه و روشنایی اتاق، محروم خواهید شد.

این روش، هزینه ای برای شما در بر نداشته، و بنابراین دلیلی برای عدم استفاده از آن وجود نخواهد داشت.

  1. 2. اطمینان حاصل کنید که هیچ شکافی در اطراف پنجره ها وجود نداشته باشد

حذف شکاف از کنار پنجره ها

وقتیکه از نزدیک به نقاط اتصال پنجره هایم به دیوار نگاه کردم، به وجود شکاف ها و حفره های کوچکی پی بردم، که نه تنها به لحاظ بصری ناخوشایند، بلکه زمینه ساز ورود امواج صوتی آزار دهنده بیشتری به داخل اتاقم شده بود. دراین زمان بود که تصمیم گرفتم برای رفع این مشکل، کمی بیشتر وقت گذاشته و تحقیقاتی اینترنتی انجام دهم. از این طریق، به مجموعه ای از راهکارهای ساده و مقرون به صرفه، برای رهایی از شکاف های مذکور دست یافتم.

آیا تا به حال به ذهنتان خطور کرده است که همین شکاف ها و حفرات ریز موجود در محل اتصال پنجره و دیوار پیرامونی، میتوانند زمینه ساز ورود امواج صوتی به داخل خانه شما باشند؟ عجیب اینکه ما هرگز به این جزئیات ریز توجه نکرده و از کنارشان عبور می کنیم. بنابراین تنها کاری که باید انجام شود، درز گیری و انسداد این قبیل شکاف های جزئی است.

در این زمان، شیوه ای سهل الوصول برای درزگیری صوتی پنجره ها مورد توجه خواهد بود. شیوه ای که نه فقط به لحاظ بصری زیبا، بلکه از طول عمر نسبتا زیادی برخوردار خواهد بود. بدین معنا که تا سه الی چهار سال نیازی به تمدید آن نخواهد بود. این شیوه، تعمیری سریع، در کوتاهترین زمان ممکنه بوده، که از سطح بالایی از دوام و پایداری برخوردار است. در اینجا، تنها به برخی از مزایای این شیوه اشاره خواهیم داشت:

  • شیوه ای کارامد، برای پر کردن شکافها و درزگیری است.
  • از ساختاری منعطف برخوردار بوده و دچار ترک خوردگی نخواهد شد.
  • از دوام و طول عمر بیشتری نسبت به نحوه درزگیری معمولی برخوردار است.

3. استفاده از نوار عایق بندی برای پنجره و عایق بندی پنجره آلومینیومی

استفاده از نوار عایق بندی صداراه کار دیگری نیز برای جلوگیری از عبور امواج صوتی و یا دست کم کاهش آن وجود دارد. برای این کار میتوانید از یک نوار درزگیر مناسب برای عایق بندی استفاده کنید. این نوار، که متشکل از مواد اولیه نظیر فوم، لاستیک و سیلیکون بوده را می توان به اشکال مختلف خریداری کرد.

شما می توانید با در نظر گرفتن میزان اصطکاک و قرار گیری پنجره در معرض آب و هوا و نما و مختصات کلی پنجره خود، از مناسب ترین نمونه موجود استفاده نمائید. بعنوان مثال، من به شخصه از نوار فوم برای پنجره های خود استفاده کردم. با این حال، باید ببینید که چه نوع نواری برای پنجره شما، با توجه به مولفه های مذکور، مناسب و کارامد خواهد بود.

در کل، این نوارها، درزگیرهای توانمندی بوده و تنها شاید 30 دقیقه و یا حتی کمتر برای درزگیری تمام پنجره زمان خواهد برد. قبل از آغاز کار، ضروری است که مواردی بعنوان پیش نیاز انجام شود.

  • تمیز کردن سطح کار بطور کامل
  • برش نوار به طول دلخواه
  • اتصال نوار به چهار ضلع پنجره

سایر مزایا:

  • مقرون به صرفه است.
  • می تواند به جلوگیری از ورود گرد و غبار، سر و صدا، باد و نشت آب به داخل کمک کند.
  • می توان از آن بعنوان محافظی برای جلوگیری از ورود حشرات استفاده نمود.

4. استفاده از پرده های ضخیم عایق صدا

یک راه کار ساده و مقرون بصرفه دیگر، استفاده از پرده های ضخیم عایق صدا است. البته باید توجه داشت که این پرده بطور کامل از ورود نویز جلوگیری نخواهد کرد.  با این حال، میتوان گفت که این شیوه، بعنوان مولفه ای مکمل برای سایر راه کارهای موجود قابل استفاده خواهد بود.

در حقیقت، با خرید این قبیل پرده ها، با یک تیر دو نشان خواهید زد، چراکه هم به کاهش اکوی صدا، جلوگیری از ورود نور ناخواسته به داخل اتاق و هم به لحاظ زیبایی شناسی، به هرچه زیباتر شدن دکوراسیون داخلی خانه شما، کمک شایانی خواهد کرد. چی از این بهتر؟

من خود به شخصه، نمونه ای از این پرده ها را تهیه کردم و باید اذعان کنم که واقعا راضی بودم. البته باید توجه داشت که با همه کارامدی های مذکور، داریم درباره قطعه ای پارچه صحبت می کنیم و طبیعتا نباید انتظار داشت که بشکلی کامل از ورود صدا جلوگیری نماید. با این وجود، در کنار سایر راه کارها، استفاده ازاین شیوه بعنوان روشی مکمل، برای من به عینه بسیار مفید بوده است.

ضمن اینکه این راه کار، در هرچه دنج تر و گرم تر شدن فضای داخلی خانه من تاثیر بسزایی داشت. بنابراین، به نظر من، با شرایطی برد – برد مواجه خواهیم بود.

ویژگی های کلیدی و مهم:

  • میزان اکوی صدا را کاهش داده و به آرام تر شدن فضای داخل اتاق کمک می کنند.
  • صدای آمده از بیرون را کاملاً مسدود نمی کنند.
  • فضایی زیبا و جذاب به اتاق میدهد
  • نور اضافی را از ورود به فضای داخل دور نگه می دارند.

5. استفاده از یک پوشش عایق صدا روی پنجره برای عایق صوتی پنجره

راه کار دیگری که از آن استفاده کردم، استفاده از چنین پوششی روی پنجره هایم بود. این قبیل پوشش ها نیز همانند پرده های عایق صدا که پیش تر در رابطه با آنها صحبت شد، در کاهش نویز ورودی از پنجره ها موثر بوده، اما امکان انسداد و جلوگیری کامل از آن وجود نخواهد داشت.

شاید از خود بپرسید که چگونه یک عایق صوتی میتواند از ورود اصوات جلوگیری کند؟ توضیح خواهم داد. به طور کلی، در جابجایی های حرفه ای، از پوشش های عایق، برای بسته بندی اسباب و اثاثیه استفاده می شود، تا درهنگام حمل و نقل، از آسیب احتمالی وسایل، جلوگیری شود. استحکام این قبیل پوشش ها، بدلیل عناصر اولیه تشکیل دهنده آنها نظیر پنبه بافته، پلی استر، فایبرگلاس و پشم معدنی بوده، و در بین عموم، بعنوان پوشش های عایق صدا شناخته شده است.

بنابراین، پیشنهاد می کنم که بعنوان یکی از راهکارهای موجود، از این قبیل پوشش های عایق، استفاده کنید. برای نصب آنها، کافی است که از میله پرده و یا حلقه های اتصال پرده استفاده کنید. در صورت فقدان ابزار مربوطه، میتوانید آنها را به دیوار میخ کوب و یا پیچ کنید. نصب آنها بصورت دستی و به روشی ساده قابل انجام خواهد بود.

6. استفاده از یک کاور اتصالی ساده برای پنجره

پیشنهاد می کنم که بعنوان یک پروژه سرگرم کننده، به طراحی یک پوشش ساده و مقرون بصرفه برای اتصال روی پنجره، به جهت ممانعت از ورود امواج صوتی بپردازید. ابزاری ساده که میتوان در مواقع ضرورت برای حفظ آرامش، آن را باز، و درغیر اینصورت، آن را از روی پنجره جمع نمود. روشی بسیار مؤثر که به شما این امکان را می دهد که سطح نویز را در محیط خانه خود کاملاً کنترل کنید. از جمله فواید این راه کار:

  • مقرون به صرفه بودن
  • دارا بودن نقشی موثر در انسداد صدا
  • پروژه ای سرگرم کننده برای شما، خواهد بود.

7. نصب شید (سایه بان) روی پنجره بعنوان عایق صوتی پنجره

روشی دیگر برای کاهش سطح نویز در خانه، نصب همین سایه بان ها، متشکل از موادی متراکم، روی سطح داخلی پنجره و جلوگیری حداکثری از ورود اصوات از طریق پنجره ها است.

یقینا، خرید چنین ابزاری، رضایت خاطر شما را جلب خواهد کرد، چرا که از شیوه ای بسیار ساده برای نصب روی پنجره ها برخوردار است. قطعا این ابزار نیز به تنهایی، بطور کامل از ورود امواج صوتی جلوگیری نکرده، بلکه در ترکیب با سایر شیوه های موجود، نتیجه ای قابل ملاحضه خواهد داشت.

علاوه بر این، از این مولفه بعنوان شیوه ای کارامد، برای کنترل و تعدیل نور اتاق نیز استفاده میشود. توصیه می کنم که از سایه بان های تک سلولی بیسیم استفاده کنید، چراکه در مقایسه با سایه بان های معمولی، ضخیم تر بوده و بدلیل داشتن ساختاری لانه زنبوری، از توانایی بالایی در جذب و تعدیل امواج صوتی برخوردارند.

ویژگی های مهم و کلیدی:

  • کمک به تعدیل نور ناخواسته در اتاق.
  • کمک به ایجاد فضایی آرام
  • از همه مهمتر، کمک به کاهش اکوی صدا و میزان نویزهای ورودی از مجرای پنجره.

8. استفاده از کیت های عایق صوتی پنجره  و اضافه کردن یک لایه شیشه ای میانی

کیت های عایق صوتی

به منظور کاهش سطح نویز ورودی، می توان از یک قطعه آکریلیک یا شیشه، روی قسمت داخلی پنجره استفاده کرد. باید توجه داشت، که بدون استفاده از شیشه ای چند لایه و یا شیشه ای آکوستیک، نتیجه حاصله، در تعدیل صدای ورودی، چندان جالب توجه و کارامد نخواهد بود. از طرفی باید در رابطه با پوشش کامل پنجره توسط لایه جدید، اطمینان حاصل کنید.

برای دستیابی به این هدف، ابتدا باید یک قاب فلزی را روی پنجره خود نصب کرده، سپس با استفاده از آهنرباهایی مخصوص، ورق شیشه را روی قاب مهار کنید. بعنوان شیوه ای ساده تر، میتوان به استفاده از کیت های طراحی شده برای عایق صوتی پنجره اشاره کرد. دراین حالت (بدون درنظر گرفتن آکریلیک و لایه شیشه ای)، پیچ گوشتی تنها ابزار لازم برای نصب خواهد بود.

مجموعه جوانب مثبت و منفی استفاده ازاین کیت، برای عایق صوتی پنجره:

  • به حفظ و تعدیل نور فضای داخل اتاق کمک می کند.
  • احتمالا از زمان بیشتری برای نصب برخوردار خواهد بود.
  • امکان جداسازی آن برای نظافت وجود دارد.
  • از هزینه بالاتری در مقایسه با مولفه های دیگر برخوردار است.
  • معمولا بعنوان گزینه ای جایگزین در نظر گرفته میشود.

9. لایه های میانی مورد استفاده در عایق صوتی پنجره

اگر از پروژه فوق الذکر نتیجه ای حاصل نشد، به دنبال راه حلی حرفه ای باشید. برخی شرکت ها، به تولید لایه های کاربردی عایق در برابر صدا پرداخته اند. در واقع، این لایه ها به شکل کشویی روی سطح داخلی پنجره ها نصب میشوند.

براساس ویدیوی ساخته شده توسط شرکت در رابطه با نحوه نصب آن، به وضوح خواهید دید که چگونه این ابزار حتی در پر سر و صدا ترین محیط، به شکلی موفق و کارامد عمل می کند. تفاوت اصلی این شیوه با روش قبلی که پیش تر در رابطه با آن صحبت شد، در این است که این محصول تولید شده توسط شرکت، نیاز به نصب حرفه ای دارد.

به نظر من، در صورتی که در انجام امور فنی خانه فردی متبحر هستید، میتوانید از کیت های عایق صدا که به همان اندازه کارامد هستند، استفاده کنید. اما در غیر اینصورت، به دلیل احتمال بروز شکاف های ریز و درشت در جوار پنجره، در صورت داشتن بودجه ای مکفی، پیشنهاد می کنم که از این محصول به جای کیت استفاده کنید.

10. پوشش سلفونی عایق صدا روی پنجره

پوشش سلفونی عایق صدا

با وجود اینکه لایه های عایق صدا هنوز هم موثر ترین مولفه برای پنجره ها محسوب میشوند، اما با یک اشکال اساسی رو به رو هستند، چراکه برای تمیز نگاه داشته شدن، به یک لایه شیشه اضافی نیازخواهد بود. خوشبختانه محصول دیگری وجود دارد، که آن را به شما معرفی خواهم کرد.

در صورت تمایل به حفظ شفافیت پنجره، میتوانید از نوعی پوشش سلفونی وینیل استفاده کنید. این نوع محصولات، در اصل نوعی برچسب پنجره ای هستند. ابتدا گوشه لایه را گرفته و آن را از برچسب خود جدا کرده، و سپس آن را مستقیما و با فشار روی شیشه ای که از قبل تمیز شده است قرار می دهید، بطوریکه تمام سطح پنجره را بپوشاند.

اگر متوجه شدید محصولی که سفارش داده اید، بزرگتر از اندازه ای است که مد نظرتان بوده، کافی است که با استفاده از یک چاقوی ابزار، بخش اضافی را برش دهید. بدیهی است، که این پوشش سلفونی، تمام اصوات ورودی را از بین نخواهد برد، اما دست کم شما را از شرارتعاشات صوتی و ریزترک های شیشه خلاص خواهد کرد. دراین حالت ضروری است که از قاب مخصوص پنجره آکوستیک استفاده کنید. باید از هرگونه ترک دیوار جلوگیری کرد.

من با گزینه های متعددی از انواع این قبیل پوشش ها بصورت شفاف، مات، رنگی و .. مواجه شدم. حتی شاید در صورت عایق بودن پنجره هایتان، و عدم نیاز به اینگونه محصولات، صرفا به جهت اضافه کردن مولفه ای جدید به دکوراسیون داخلی خانه خود، به لحاظ زیبایی بصری، بررسی نتایج حاصله از تحقیقاتم در رابطه با این محصولات برایتان جالب توجه باشد.

11. پنجره ها را با پنل های آکوستیک (صداگیر) حرفه ای پوشش دهید

پنل های آکوستیک، یکی دیگر از ترفندهای جالب توجه بوده، که شاید به لحاظ کارایی تا حدودی شبیه به سایر پوشش هایی باشد که پیش تر در موردشان صحبت شد، اما باید گفت که این پنل ها به دلیل داشتن حجم، جرم و ضخامت بیشتردر مقایسه با نمونه های قبلی، کارامد تر خواهد بود.

در این بین، میتوان از پنل آکوستیک فایبرگلاس، بعنوان یک عایق ایده آل نام برد، که به دلیل بهره بردن از سطحی ناهموار، سبب کاهش قابل ملاحضه مداخلات صوتی و جذب اصوات پیرامونی، درهردو سمت صفحه میشود. نصب این پنل ها خیلی مشکل نخواهد بود، چرا که از چهار حلقه برنجی برخوردار بوده، و براحتی روی قلاب و یا میخ متصل روی هر سطحی، قابل آویز و استفاده خواهد بود.

توجه داشته باشید که هرچه این پنل ها در فواصل نزدیکتری به پنجره قرار گیرند، کارامد تر خواهند بود. از جمله معایب این پنل ها، میتوان به داشتن قیمتی بالاتر درمقایسه با سایر نمونه ها و ظاهری نه چندان جذاب اشاره کرد. اما درعین حال، در مقایسه با نمونه های پیشین، از تاثیر بمراتب بیشتری در جلوگیری از ورود اصوات اضافی ازمجرای پنجره برخوردارهستند. در صورت عدم برقراری ارتباط با ظاهر این پنل ها به لحاظ بصری، کافیست که از چند پرده زیبای آویز روی آنها استفاده کرده، تا ضمن حفظ زیبایی دکوراسیون داخلی، از نحوه عملکرد بهینه و کارامد این پنل ها بهره مند شوید.

12. از پنجره های دو و یا حتی سه جداره استفاده کنید

استفاده از پنجره های دو یا سه جدارهاگر از امکان مالی مناسبی برای پرداختی منصفانه برای خرید محصولی به مراتب کارامد تر برخوردارهستید، پیشنهاد من به شما خرید پنجره های دو جداره و حتی سه جداره خواهد بود.

این پنجره های چند جداره، قابلیت ممانعت از ورود اصوات بیرونی به فضای داخلی را تا 50 درصد و یا حتی بیشتر داشته، و از طرف دیگر در فصل تابستان به خنکای بیشتر و در زمستان به گرمای بیشتر اتاق و درنتیجه به صرفه جویی در میزان مصرف انرژی، کمک شایانی خواهند کرد.

با توجه به هزینه بیشتر برای خرید چنین محصولی، باید حین نصب، از نبود هرگونه شکاف، درز و یا حفره در اطراف لبه های پنجره اطمینان حاصل نمود. قطعا شما نیز با توجه به هزینه پرداختی، مایل به هیچ گونه سهل انگاری در نصب این پنجره ها نیستید، هستید؟

خوب، اگر در یک منطقه بسیار شلوغ زندگی می کنید و هیچ کدام از راه کارهایی که تا کنون پیشنهاد شده است، از نظر شما کارامد و موثر نیست، بعنوان راه حل نهایی پیشنهاد خواهم کرد که بطور کامل پنجره های خود را از بین برده و بجای آن ها دیوار بکشید.

بدین ترتیب، از تمامی سر و صداهای موجود بطور کامل خلاص خواهید شد. حال، از شما سوال می کنم، آیا بنظر شما چنین کاری منطقی و معقول خواهد بود؟ باید به این مهم توجه داشت که پنجره ها نه بی هدف، بلکه هرکدام به دلایلی خاص در جایی از خانه ایجاد شده اند. مثلا، از مجرای همین پنجره ها است که نورمورد نیاز ما به فضای داخل خانه وارد میشود، هوای تازه جایگزین هوای کهنه موجود در اتاق شده و حتی در مواردی، لذت نگاه کردن به یک چشم انداز زیبا را به چشمان شما هدیه خواهد کرد.

حال اگر تصور می کنید که علیرغم تمام توضیحات، تمایل به نبود پنجره در فضای خانه خود دارید، میتوانید تنها طی سه مرحله یعنی:

  • حذف پنجره موجود
  • پر کردن حفره ایجاد شده
  • نهایتا ساخت دیوار در آن نقطه به این روند پایان دهید.

اما اگر تصور می کنید که حذف پنجره از فضای خانه امری منطقی نیست، با من همراه بوده و یکی از 11 راهکار پیشنهادی دیگر را انتخاب کنید.

مجموعه ایده ها و نقطه نظرات نهایی، در رابطه با عایق صوتی پنجره

به عنوان کسی که بینهایت به داشتن لحظاتی آرام، خصوصا شب هنگام و زمان استراحت علاقه مند هستم، بسیار خوشحالم که میتوانم مجددا روی چنین پروژه ای کار کنم. چراکه معتقدم هیچ چیز قابل مقایسه با داشتن خوابی راحت و آسوده نخواهد بود.

اگر شما نیز مثل من دغدغه مند این موضوع بوده و از مشکلاتی نظیر مشکلات من رنج می برید، وقت آن است که دست به کار شوید و یکی از پروژه های پیشنهادی را در راستای عایق صوتی پنجره های خود، انتخاب و اجرائی نمائید. یقین داشته باشید که پس از اتمام هر یک از پروژه های مذکور، رضایت خاطرتان جلب خواهد شد. لازم به ذکر است که برخی از شیوه های مذکور، بطور 100 درصد در جلوگیری از اصوات ورودی و عایق صوتی پنجره کارامد نبوده، و بر این اساس شاید تمایل داشته باشید که از ترکیب دو یا چند گزینه استفاده نمائید. این موضوع به میزان سر و صدای موجود و بودجه شما وابسته خواهد بود.

من، راهکارهای متعددی اعم از کم هزینه و مقرون بصرفه، تا پروژه ای نسبتا پرهزینه را به شما معرفی کرده ام. به یاد داشته باشید که برای دستیابی و حفظ و حراست از آرامش، هیچ هزینه ای گزاف نخواهد بود. پس از مطالعه این مقاله، کمی تامل کنید، و نهایتا یکی از پروژه های پیشنهادی را مبتنی بر شرایط خود انتخاب و اجرا نمائید. مهم نیست که کدامین گزینه انتخاب غائی شما خواهد بود، بلکه مهم نتیجه ای است که یقینا سبب جلب رضایت شما خواهد شد.

توضیحات بیشتر در مورد عایق صوتی را در وب سایت رسمی ویکی پدیا بررسی نمایید.